Årets artister

Årets artister

Fredag:

  • DJ Herman
  • DJ Herman

DJ Herman

Det blir havnevorspiel med DJ Herman, før Loveshack tar over teltet på Sjøtorget i Drøbak.

Loveshack

Vi får besøk av publikums favoritten fra 2018, også i 2019.

Disse gutta alene er nok grunn til at du minimum kjøper dagspass
til fredagen av årets festival.

Loveshack spiller på Sjøtorget fredag 26. juli 2019.

Lørdag:

Gosen Vintage

Gosen Vintage er en trio som spiller blues og bluesrock fra slutten av 60-tallet og fram til i dag. Bandet er inspirert av artister som Peter Green, Fleetwood Mac, tidlig ZZ-top, Johnny Winter, Stevie Ray Vaughan, Tommy Castro, Kenny Wayne Shepherd og Joe Bonamassa.

Låtene varierer fra trist slow blues til begersvingende bluesrock. Bandet kommer fra Drøbak/Oslo området og medlemmene som har lang erfaring fra mange blues og rock band. Frontfiguren Morten Andresen (ex. Drøbak Bluesband, ZZ Green, Boogie Tubes.) har uoffisiell verdensrekord i "spille gitarsoloer gående på bord uten å velte ølglass"

Sterke Saker

Sterke Saker har eksistert siden tidlig nitti tall. Bandet ble startet i Oslo, og har spillt over store deler av østlandet. De siste 15 årene har de hatt base i Drøbak/Nesodden.

Sterke Saker har varmet opp for mange artister i Drøbak, bl.a Dance With a Stranger, Henne Boel, Henning Kvitnes etc.

Sterke Saker spiller foruten egne låter, kjente klassikere av band som Pink Floyd, Tom Petty, Creedence, Bob Dylan, Eric Clapton, osv.

The Rockabilly Rebels

The Rockabilly Rebels ble "ved en tilfeldighet" startet opp høsten 2012, da Petter Huseby ble spurt av Fønix om å spille med bandet sitt på Fisketorget i Halden. I all hast fant Petter noen til å spille bass og trommer med ham, og slik ble bandet til.

Siden den gang har bandet spilt stort sett over hele Østfold. For det er fortsatt bruk for band som kan spille opp til dans, om det så er til bryllup, låvefest eller festival.

Alabama Love Snakes

1681/5000 Alabama Lovesnakes ble dannet i 2006 i Karlstad, Sverige, under innspilling av Claes Nilssons landsprosjekt "The Wheels". Sent netter i studioet vekket en uimotståelig følelse i bandet som bare måtte gå løs - med blues. Tolv år nedover veien er bandet fortsatt laget av de samme medlemmene, og har logget utallige miles og konserter over hele Sverige, Norge, Estland og Frankrike. Bandet har vært en vanlig headliner på Sveriges største bluesfestival, Åmåls Blues Fest, i tolv år på rad, og de tiltrekker stor oppmerksomhet uansett hvor de spiller.

JT Lauritsen and the Buckshot Hunters

Jan Tore (JT) Lauritsen og hans Buckshot Hunters er et av landets mest renommerte og hardtarbeidende band. Bandet har turnert over hele Europa og til så fjerne steder som Australia, Svalbard og USA.

Nyeste skive er "Blue Eyed Soul Volume 1", nå i 2019, fikk bandet endelig den anerkjennelsen de fortjener etter en lang og tro tjeneste i bluesens navn. Samtidig som J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters ble nominert til Spellemann i Blues-kategorien, har inspillingen av Blue Eyed Soul Volume 2 kommet godt i gang. Bandet har også knyttet til seg flere venner som vil bidra på Vol.2.

Best of Rock

En av verdens mest respekterte vokalister, Jørn Lande har etablert seg som topp 5 vokalist i rockens verden.

Supergitarist Kee Marcellos sin inntreden i Europe. Et fyrverkeri av en gitarist som i høyeste grad satte preg på svenskenes suksess. Kee har i senere tid turnert verden med sitt eget band å gjort eget materiale og høydepunkter fra Europe katalogen. Og da kommer man ikke utenom Final Countdown. Hvem var det gitaristene i Whitesnake ringte når de skulle fyre opp den europeiske utgaven av Whitesnake under navnet The Snakes? Jo det var Jørn - og bassist Sid Ringsby som også er med på scenen i Drøbak.

Når trommeslager Diesel Dahl skulle gjøre sin egen versjon av TNT låta Harley- Davidson ble Jørn Lande med på vokal. Fellsenevneren i dette laget er Tore Moren som er leadgitarist både i JORN og Tindrum og andregitarist for Kee.

Best of Rock er rett og slett et superlag med skandiviske rock legender som har satt skandinavia på verdenskartet innen musikk.

Kopirett © Drøbak Havnefestival