Skip to main content

Årets artister

Årets artister

Fredag:

Loveshack

Vi får igjen besøk av publikums favorittene fra 2018 og 2019, 2022, 2023 også i 2024.

Loveshack får festivalgjester i alle aldere til å synge for full hals og danse på bordene. I sommer er de tilbake med de beste låtene fra 80-tallet. Loveshack er et 80-talls coverband, som mimrer tilbake til de aller beste låtene fra det populære tiåret.

Staysman

Staysman

Stian Thorbjørnsen, kjent under artistnavnet Staysman, er en norsk sanger, låtskriver også kjent som programleder. Med Staysman på festival så vet dere hva det går i. 100% allsang, 100% konfetti og 200% rølp. Velkommen til fest!

Funhouse
Speller Müller

Opplev det legendariske Marius Müller-bandet Funhouse hedre sin gode venn og gitarlegende med turne, og en ny besetning som best kan kaller en supergruppe. Totto Hansen, velkjent musiker fra Fredrikstad, er et av originalmedlemmene som er med, og primus motor for å få Funhouse på veien igjen.

Funhouse
Stage Dolls

Stage Dolls

Stage Dolls er et norsk rockeband med base i Trondheim. Gruppa ble stiftet av Torstein Flakne som fra før hadde hatt stor suksess i popbandet The Kids. Bandet ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame i 2018. På slutten av 80-tallet turnerte Stage Dolls i USA. Singelen deres "Love cries" gikk topp 3 på "Album Rock Charts" og nr.46 på Billboard Singles Charts. Nå er de tilbake på turné i Norge hele året. Deres siste album er «Get a Live» som er et livealbum basert på deres 20-års jubileumskonsert i hjembyen Trondheim.


Lørdag:

DJ Herman

Det blir havnevorspiel med DJ Herman, før Julie Bergan og de andre artistene tar over teltet på Sjøtorget i Drøbak.

Herman Bjørnsgård
Julie Bergan

Julie Bergan

Som en av Norges største popartister har Julie Bergan over 1,5 milliarder streams på tvers av alle plattformer fra en katalog som inkluderer to innenlandske #1-singler og hennes 2 x platinadebutalbum "Turn On The Lights". Underveis har hun også vunnet prestisjetunge priser, inkludert «Årets låt» på NRJ Awards, « Årets gjennombruddsartist» fra Norsk låtskriverforening (NOPA) og flere P3 Gull- og Norsk Grammy-nominasjoner for singlene « Arigato", "Kiss Somebody" med SEEB og "Ignite" med Alan Walker og K391

No.4

No. 4 er en norsk poptrio som ble etablert i 2007. Trioen består av Emilie Stoesen Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek. I mars 2014 ga de ut sin første innspilling, låten «Lite og stort».
Låten ble spillelistet på NRK P1 og brukt i en reklamekampanje for Widerøe. De har sluppet fire album, "Henda i været", "Hva nå", “Duell” og “No. 4”!

No.4
Hellbillies

Hellbillies

Hellbillies er en rockegruppe som gitt ut elleve studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum og de fleste har solgt til gull eller platina. Hellbillies var en suksess helt fra starten av i 1990 med hitlåter, godt platesalg og mye folk på konsertene. Kunststykket deres er at de har klart å holde seg i det øverste sjiktet i norsk musikk gjennom alle disse årene. De har levert en lang rekke hitlåter, 17 plateutgivelser som alle har solgt til gull, og de har spilt flere tusen konserter over absolutt hele landet.

Odd René Andersen
med band og blås

Odd René Andersen er en norsk musiker som startet karrieren som vokalist i bandet Dream Police. Han har gitt ut tre soloalbum, Break of dawn, Good company og Soul City, under artistnavnet René Andersen. Odd René Andersen er uten tvil en av Norges fremste vokalister, en artist som har etablert seg som en eksepsjonell musikalsk kraft. Etter å ha deltatt og vunnet i 2023 sesongen av Stjernekamp på NRK, er han nå på vei til Havnefestivalen med et imponerende team av musikere i ryggen.

Odd René Andersen