Årets artister

Årets artister

Fredag:

Loveshack

Vi får besøk av publikums favoritten fra 2018 og 2019, også i 2021.

Disse gutta alene er nok grunn til at du minimum kjøper dagspass
til fredagen av årets festival.

Loveshack spiller på Sjøtorget fredag 24. juli 2020.

Lørdag:

Chris Holsten

Chris Holsten

Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over radioen, og om det måtte være "Echo", "Mexico" eller "All About You", så rikker de alle like hardt i klubbfoten.
Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen "NRJ Norwegian Artist of the Year" høsten 2018 og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp.
Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon levert flere hits og spilt konserter landet rundt.
Er også aktuell i 2020 på TV2, som en av syv artister i niende sesongen av «Hver gang vi møtes», før singel og EP-slipp etterfulgt av en Norges-turné og Døbak besøk :)

DUGG

Dugg har spilt melodiøs gitarrock med sterke norske tekster i 10 år.
Lydbildet varierer fra riff-basert nedstrippet rock, til stort, mørkt og melankolsk.
I september 2019 slapp de sitt tredje album «FJERNSYN»
Oslo-bandet DUGG ble startet i 2010 og består nå i 2020 av Erik Bakk (Vokal), Trond Holst (Gitarer), Stian Traasdahl (Bass) og Jon Moslet (Trommer). De spiller egenkomponert rock på norsk med stort fokus på sterke melodier og gode riff.
I 2020 skal bandet spille et stort antall konserter i Norge og Sverige, skrive nytt materiale, og spille inn et nytt album.

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli

De siste årene har Steinar og Monika spilt flere hundre konserter sammen. Turneèn ”Dobbelt Norsk” ble til etter at de begge hadde utgitt sine første norskspråklige plater. De to artistene utfyller hverandre musikalsk. Stikkord her er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og ærlige låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse.

Kopirett © Drøbak Havnefestival